Terug van weggeweest + een nieuwe webshop! <3

Hé hoi, lieve lezers van SoofvanBoof!

Jeetje, het is een tijd stil geweest hier op mijn eigen stukje wereldwijd web. Ik heb de afgelopen weken heerlijk van de vakantie genoten, één van de belangrijkste redenen die ik kan noemen voor mijn radiostilte. Toch heb ik niet helemaal stil gezeten: op creatief vlak heb ik werkelijk continu in een fijne flow gezeten. Naast dat ik veel bezig ben geweest met onder andere drie verschillende quiltprojecten, heb ik namelijk nog een verrassing voor jullie in petto.

Namelijk: mijn eigen Etsy webshop! Deze heeft de naam SoofvanBoofNL gekregen en zal in eerste instantie gericht zijn op het aanbieden van katoenen draagtassen. Een kwart van de opbrengst wil ik maandelijks overmaken naar een goed doel, aangezien mij dat 1. een heel goed gevoel geeft, 2. alle kleine beetjes in mijn opinie helpen en 3. er altijd hulp en zorg nodig blijft. Ik ben ontzettend benieuwd wat jullie er van vinden en of het aan zal slaan. Het voornaamste is dat ik er onwijs veel plezier aan beleef, wat de uitkomst dan ook mag zijn. Ik laat een nieuw zeilscheepje los en ik kijk wat dat betreft fijn waar dit scheepje zal stranden.

Je vindt mijn shop via deze link.

En even voor de trouwe lezers en schrijffanaten onder jullie: wees gerust. Ik heb de afgelopen tijd op de achtergrond geschreven en ik weet zeker dat als ik weer uit de vakantie stand ben (lees volgende week) er weer nieuwe blogposts zullen volgen. Hopelijk vol nieuwe inzichten, verhalen en dichtwerken.

Voor nu sea you soon en heel veel liefs,

Soof

Leave a Reply

CommentLuv badge