’17 lettergrepen’

Hoi lieve allemaal,

Jullie zullen wel denken: zingt Soof tegenwoordig dagenlang ‘het is zo stil in mij’ op haar blog of lijkt dat maar zo? Hmm.. daar zit ergens wel een kern van waarheid in. In de tussentijd ben ik natuurlijk niet gestopt met schrijven, integendeel zelfs! Zo mogen zo nu en dan 17 lettergrepen in de vorm van Haiku’s ineens op mijn papier verschijnen. Vanavond deel ik er hier vier. En belofte maakt schuld: er komen weer een aantal verhalen aan de komende dagen, so stay tuned. Voor nu wens ik jullie net zo’n fijne avond als ik mag hebben en ik wens jullie ook alvast een fijn Paasweekend in het verschiet. Liefs! Soof

 

‘Bloemenwals’

Luiden van klokken

In sneeuw bedekte lente

geeft zonnedansen.

 

‘Liefdeslang’

Liefde voor jou is

Net als de mijne voor jou

Ongeëvenaard.

 

‘Ursus’ 

Ook beresterke

mensen vinden uitdaging

op de oerwegen.

 

‘Gebroken glimlach’

Lachen om gekte

stemt de verdrietigste mens

stilletjes hoopvol.

Leave a Reply

CommentLuv badge